CMR Biztosítás tarifáló !Oldalunkon egyedülálló módon kiszámíthatja több biztosító CMR biztosítási díját és elindíthatja a szerződéskötést is. A CMR Bitosítási szerződés csak díjfizetés után érvényes, a kitöltött adatlap nem igazolja a CMR fedzetet.

Tovább

Cége belföldi árufuvarozást végez? Megbízója aggódik, hogy áruja épségben célhoz jut? A kölcsönös bizalom erősíthető egy körültekintően megkötött árufuvarozói felelősségbiztosítással! A fuvarozott árutól, a teherautó felépítményén át a fedezetbe vont kockázatokig egyedileg kidolgozott ajánlatot készítünk Önnek! Részletekért klikkeljen a "tovább" gombra!

Tovább

 

A szállítmányozói felelősségbiztosítás a speditőrök felelősségbiztosítása, mely a felelősségi körükben bekövetkező árukárokra (hibás diszponálás, raktározás) terjed ki.

Tovább

Árufuvarozói engedély,közösségi engedély kiadásának feltétele, a tevékenységhez kapcsolódó vagyoni biztosíték nyújtása.

A 14/2001. (IV. 20.) KöViM rendelet alapján árufuvarozóknak és személyszállítóknak előírt kötelező pénzügy fedezet kiváltható a közúti kezesség biztosítással.

Tovább

A szállítmánybiztosítás lehet egyutas vagy keretszerződés (rendszeres szállítmányok esetén). Köthető bel- és külföldi úticélok esetén is, valamint kiterjedhet megnevezett kockázatokra és all risks (ki nem zárt) kockázatokra is.

Tovább
Adatok megadása - Közúti kezesség - Egyedi árajánlatkérés


1. Szerződő/Biztosított adatai:
*Cégnév/Név:
*Székhely:
Levelezési cím:
*Email:
*Telefonszám:
Fax:
Kockázatviselés kezdete:

Cég esetében:
*Adószám:

Egyéni vállalkozó esetében:
*Vállalkozói igazolványszám:

2. Tevékenység

Teherfuvarozás
Buszos személyszállítás
Taxi

3. Fedezetbe vonni kívánt autók adatai

a. Teherfuvarozás esetén rendszámok és össztömegek:


b. Buszok esetén rendszámok és össztömegek:


c. Taxi esetén
Rendszám:

4. 3,5 t feletti járművek darabszáma, rendszámok:

5. 3,5 t alatti járművek darabszáma, rendszámok:

Kizárólag 3,5 t össztömeg alatti járművek üzemeltetése esetén a vagyoni biztosíték megléte nem kötelező. Amennyiben viszont a gépjárműpark akár csak egyik járműve is meghaladja a 3,5 tonna össztömeget, valamennyi gépjárműre szükséges a biztosíték megléte.